Școala Familiei serbează Marea Unire la Alba Iulia cu o tabără pentru părinţi şi copii


Școala Familiei serbează Marea Unire la Alba Iulia cu o tabără pentru părinţi şi copii
Ai stat vreodată în fața televizorului de 1 Decembrie și te-ai întrebat de ce nu ești în acel moment la Alba Iulia? Dacă DA, atunci hai cu noi de 1 Decembrie în punctul central al evenimentelor de Ziua Națională a României!

Programul Național de Educație pentru Părinți Școala Familei păstrează tradiția de a organiza tabere pentru întreaga familie cu o întâlnire specială dedicată Unirii, chiar la Alba Iulia, într-un cadru încărcat de istorie și spiritualitate. Tabăra care va avea loc în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie se adresează tuturor celor dornici să ne cunoască, precum și celor care au participat deja la unul sau mai multe cursuri din programul Școala Familiei, părinți sau viitori părinți, cadre didactice și oricine este interesat de educația firească și relaționarea cu ceilalți din comunitate.În cadrul acestei ediții, organizatorii taberei au pregătit vizite în cetate și împrejurimi, ateliere demonstrative Școala Familiei, dar și seminarii informale de comunitate. În cadrul taberei, părinții pot avea discuții unu-la-unu cu formatorii Școala Familiei. Copiii vor avea activități dedicate: cei până în 12 ani vor picta, desena și cânta, iar pentru adolescenți sunt pregătite ateliere specifice cuprinzând discuții interesante, pe subiecte de maxim interes pentru ei.  Ceea ce face deosebite aceste tabere Școala Familiei este oportunitatea oferită participanților de a se relaxa împreună cu cei dragi, în familie, și totodată de a se forma în atelierele pregătite pentru a întări coeziunea relațiilor din familie.

Mesajul pe care Școala Familiei dorește să-l trasmită tuturor este că împreună putem fi mai buni, mai pregătiți și mai puternici. Asta au dovedit și românii care au făcut Unirea României în urmă cu aproape 100 de ani și asta credem și noi cu tărie, iar fiecare întâlnire de comunitate Școala Familiei ne confirmă aceasta.

Costuri: 490 de lei/ persoană – include cazarea, masa și costurile de program (ateliere și materiale).

Înscrieri: până pe 29 noiembrie în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail tabere@scoala-familiei.ro sau la numărul de telefon 0741308867.