ȘCOALA FAMILIEI. Conferință de lansare la București: „Elementele fundamentale pentru educatia si dezvoltarea copilului”


ȘCOALA FAMILIEI. Conferință de lansare la București: „Elementele fundamentale pentru educatia si dezvoltarea copilului”
Joi, 7 decembrie 2016, ȘCOALA FAMILIEI se lansează la București printr-o conferință cu intrare liberă la Colegiul National „Matei Basarab” din Str. Matei Basarab, nr. 32, sector 3.

Gazda serii: Actorul Tomi Cristin
Conferențiarul invitat: Dr. Virgiliu Gheorghe, Bioetician


Grupul de inițiativă – Asociația ”Școala Familiei” a inceput în cursul anului 2016 programul național ȘCOALA FAMILIEI – EDUCAȚIE PENTRU PĂRINȚI inițiat de un grup de profesori, părinți și psihologi cu pregătire în domeniul formării adulților cu scopul pregătirii părinților în tematici de interes pentru educația copiilor de toate vârstele.

În cadrul programului sunt desfășurate atât conferințe și seminarii de informare a părinților și publicului larg, cât și module de training pe diferite tematici: efectul ecranelor asupra creierului uman, formarea dependențelor la copii și tineri, formarea caracterului, comunicare interpersonală și managementul conflictelor, alimentație sănătoasă ș.a. Programul a fost lansat deja în județele: Alba – Iulia, Brașov, Timișoara, Suceava, Iași, Focșani, Arad și este în curs de lansare și în alte județe.

Conferinta ”Elementele fundamentale pentru educația și dezvoltarea copilului” are drept obiectiv lansarea oficială a proiectului în București.
Evenimentul va fi prezentat de actorul Tomi Cristin, iar participanții vor cunoaște și echipa de formatori și calendarul modulelor de curs pe anul 2017.