Roxana Puiu, psihoterapeut de familie, invitat special la Școala părinților – A fi părinte


Roxana Puiu, psihoterapeut de familie, invitat special la Școala părinților – A fi părinte
Joi, 5 noiembrie, Școala părinților – A fi părinte a avut-o ca invitat special pe Roxana Puiu, psiholog și psihoterapeut sistemic de familie.

Roxana este specializată în psihoterapie de cuplu și de familie și mama a doi copii – în curând trei.

La prezentarea sa despre crearea unui tip sănătos de atașament la copilul mic, Roxana a primit foarte multe întrebări de la părinți care se confruntă cu probleme concrete – mai mari sau mai mici – în relația cu copilul lor.


Știați că...

...un copil care nu primește suficientă atenție atunci când este mic și nu își poate comunica emoțiile decât prin plâns își va forma ca adult un caracter evitant și închis în sine, care nu își va putea exterioriza emoțiile?

...stresul mamei poate împiedica buna comunicare cu bebelușul ei?

...copiii care au mai mulți frați se dezvoltă mai bine din punct de vedere social?

Părinții prezenți la întâlnire au apreciat stilul direct al Roxanei și faptul că discuția liberă cu ea a fost extrem de constructivă și s-ar bucura să o mai întâlnească la o viitoare sesiune specială.

Trimite la contact@afiparinte.ro întrebările pe care le ai despre relația cu copilul tău sau despre relația dintre copiii tăi, iar psihologul Roxana Puiu îți poate răspunde la ele prin intermediul site-ului nostru.