Formare de Formatori organizată de Școala Părinților - A fi părinte


Formare de Formatori organizată de Școala Părinților - A fi părinte
În perioada 7-12 august 2016, la Mănăstirea Caraiman din județil Prahova a avut loc o sesiune de formare de formatori organizată de Școala Părinților - A fi părinte, membru fondator al comunității naționale de parenting Școala Familiei.

Programul a oferit ocazia de profesionalizare aprofundată și formare în educația non-formală a membrilor hubului Școala Familiei (rețea informală de școli și traineri de parenting din diverse comunități locale), prilejuind și un schimb de experiență binevenit cu specialiști din toată țara, care au susținut pentru cei interesațiseminarii paralele la finalul zilelor de curs (nutriție, psihologie – probleme în etapele de dezvoltare a copilului).

Ștefana Totorcea, Manager al Școlii Părinților - A fi părinte, a declarat: „A fost un curs extrem de util. Ni s-a confirmat o dată că trainingul cu adulții este o întreprindere complexă, care îl determină și pe formator să se formeze încontinu, să fie în armonie și deplină sinceritate cu sine însuși și să se  cunoască foarte bine înainte de a păși în sala de curs pentru întâlnirea cu cei care vor să învețe ceva de la el”.

 

Cursul a fost o ocazie excelentă și pentru un binevenit schimb de experiență. Prezentăm un sneak preview din prezentarea susținută ca eveniment conex de dr. psihol. Andreea Olteanu, specialist în dezvoltarea copilului:

VIDEO: Etape în dezvoltarea copilului - începând de la relația dintre părinți înainte de naștere