Cartea pentru copii „TUDOR. O poveste despre adopție”, lansată de Veronica Iani de Ziua Adopției


Cartea pentru copii „TUDOR. O poveste despre adopție”, lansată de Veronica Iani de Ziua Adopției
Pe 2 iunie 2017, de Ziua Națională a Adopției, Editura Life Learning Education a lansat, împreună cu Asociația Tzuby's Kids, care promovaează adopția de copii, cartea pentru copii „TUDOR. O poveste despre adopție” de Veronica Iani.

Scriitoarea și ilustratoarea Veronica Iani le-a citit copiilor prezenți - majoritatea adoptați - o poveste simplă și frumoasă despre un copil adoptat pe nume Tudor.

În carte, mama îi povestește lui Tudor că un copil adoptat este de două ori iubit - o dată de mama care i-a dat viață și a avut puterea să se despartă de el pentru a-i asigura o viață mai bună, și o dată de mama care, chiar dacă nu l-a purtat în pântece, l-a primit în inima ei cu mult drag și dor.

 


 

Copiii au primit foarte frumos povestea și au cerut să mai audă și altele, așa că autoarea le-a mai citit câteva pagini din poveștile ei publicate anterior în aceeași serie editorială de cărți educative pentru școlari și preșcolari: ”BEBE. O poveste din burtică” și „IOANA. O poveste despre adopție”.

Galeria foto cu imagini de la eveniment se găsește pe pagina de Facebook a Editurii Life Learning Education RomaniaPentru comenzi, accesați VeronicaStories.com